Regels WSC lake

Regelement WSC Lake

WSC ZEVENBERGEN heeft zoals vele van jullie weten een mooi water aan haar winkel gekoppeld waar werkelijkwaar een schitterend bestand rondzwemt. Er worden nu al schitterende vissen gevangen van zowel de nieuwe uitzetting als het orginele oude bestand met vissen tot tja wie zal het zeggen... de nabije toekomst zal het ons vertellen.
Het meer is nu een paar weken open en er is me opgevallen dat er echt regels moeten worden opgesteld die voor iedereen gelden en ook voor iedereen duidelijk moeten zijn, zodat we met z'n allen kunnen blijven genieten van dit prachtige water en haar bewoners.
Er zullen hier al een paar regels komen te staan maar voor een compleet reglement komt er deze week een aparte pagina.
Elke plek moet voorzien zijn van minimaal 1 onthaakmat, 1 emmer voor water voor de mat en vis nat te maken en houden. Elke plek moet zijn voorzien van minimaal 1 schepnet. Er dient met respect te worden omgegaan met het water en de daaraan liggende akkers!
Er is een groenstrook rond het hele meer waar makkelijk een bivvy kan worden geplaatst dus het is verboden om over de akkers te lopen.
Er dient met deugdelijk materiaal te worden gevist zodat er niet vissen komen rond te zwemmen met meters lijn en lood door falen van ondeugdelijk materiaal.
Alcohol mag worden gedronken aan de waterkant zij het met mate, beschonken vissers of bezoekers zullen dan ook vriendelijk worden gevraagd het water te verlaten of hun hengels binnen te halen. Het zakken van een vis (bewaren van een vis in bewaarzak) is ten strengste verboden.
Alle gevangen vis dient gelijk te worden teruggezet, het is ten strengste verboden om vissen mee te nemen.
Het water en de bijbehorende groenstroken zijn verboden voor auto's eo scooters.
Het is ten strengste verboden te vissen eo voeren met zelf bereidde particles.
Goed bereide particles zijn te koop in de winkel daarmee kan worden gevoerd eo gevist. Luide muziek ( geluidsoverlast) is voor niemand fijn en al zeker niet als men op karper vist.
Het water is alleen te bevissen/betreden met een vergunning die WSC ZEVENBERGEN alleen voor 24 uur verstrekt.
Leadcore en haken groter dan maatje 2 zijn absoluut verboden, evenals weerhaakloze haken.
Voor alle regels staat er een dezer dagen een aparte pagina op onze site.
WSC stelt deze regels op om duidelijkheid te scheppen over haar bedoelingen met het water, zodat we met z'n allen lang kunnen genieten van dit unieke water en haar bewoners.
Voor vragen over dit water heet ik u van harte welkom in de winkel.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.08 | 21:18

Zie niet hoe je moet boeken evin

...
06.12 | 14:49

lol

...
08.10 | 08:47

Waarom is het verboden om te vissen met weerhaakloze haken ?

...
06.09 | 19:14

ja dat is het enige wat er naast de partikels of boilies buiten mij om mag worden bijgevoerd, blikmais kan totaal geen kwaad

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE